AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

diumenge, 29 de novembre del 2015

AUTORETRATS A L'ESTIL FRIDA KAHLO

 L'estil de la Frida Kahlo ens ha atrapat i hem volgut fer un petit homenatge a la seva obra. Hem gaudit molt fent aquesta activitat i esperem que us agradin els nostres autoretrats.



















ISRAEL TOLEDO

ANDRÉS FERNÁNDEZ

MARCELO CABRERA

JOSÉ FLORES

MAHA EL FEZZAK

MIREIA BALLESTEROS

LORENA MAGKEEVA

ADRIÁN RODRIGUEZ

MÉXICO LINDO


Ja fa unes quantes setmanes que hem començat a fer un projecte sobre Mèxic. Des de diferents vessants volem apropar-vos aquest país tan ric culturalment . En primer lloc hem treballat la seva situació geogràfica. També hem volgut  estudiar la migració i el drama de les persones (los espaldas mojadas) que volen travessar  la frontera per passar i  arribar als Estat Units.





Hem descobert  les tradicions i celebracions més importants d'aquest país com es EL DIA DE LOS MUERTOS.



El Día de Muertos és una celebració que es fa a Mèxic particularment a les parts centrals i sud del país. La festa es centra en la reunió de la família i els amics per a pregar i recordar els amics i la família que ja han mort i ajudar a donar suport al seu viatge espiritual.

La Frida Kahlo també ha sigut un personatge molt important en el nostre mural. Hem descobert una gran pintora amb una biografia força interessant de la qual hem après moltíssim de la seva pintura.